• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
به مناسبت4 آذر روز مقاومت مردم اندیمشک :
ویزیت رایگان شهروندان اندیمشك به مناسبت 4 آذر روز مقاومت و پایداری مردم این شهرستان
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: به مناسبت 4 آذر روز مقاومت و پایداری مردم اندیمشک در طولانی ترین بمباران هوایی در جنگ تحملی و به پاس رشادتهای مردم این دیار ویزیت رایگان طرح شهید رهنمون در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر خیر الهی و مرکز خدمات جامع سلامت شهر بیدروبه در اندیمشک اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، دکتر عبد الرحمن روحانی مدیر  شبکه بهداشت و درمان ضمن تبریک روز چهارم آذر روز مقاومت و پایداری مردم اندیمشک گفت: در راستای گرامیداشت این روز تاریخی و  به پاس رشادتهای مردم این دیار با همکاری بسیج جامعه پزشکی طرح ویزیت رایگان شهید رهنمون در اندیمشک انجام شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک افزود: بسیج جامعه پزشکی یکی از اقشاری بود که در جنگ تحمیلی رشادت‌های زیادی از خود نشان دادند و شهدای گران‌قدری را تقدیم انقلاب کردند.

دکتر روحانی با اشاره به ویزیت بیش از 500نفر از مردم در این مناطق در این طرح گفت: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک، بسیج جامعه پزشکی در مرکز خدمات جامع سلامت دکتر خیر الهی و مرکز خدمات جامع سلامت شهر بیدروبه در اندیمشک صورت گرفت و همشهریان از این خدمات بهره بردند

V5.5.2.0