• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
ویزیت رایگان شهروندان اندیمشك به مناسبت هفته بسیج
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: به مناسبت هفته بسیج طرح ویزیت رایگان طرح شهید رهنمون در منطقه شهری کوی لور در اندیمشک اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، دکتر عبد الرحمن روحانی مدیر  شبکه بهداشت و درمان ضمن تبریک هفته بسیج گفت: در راستای گرامیداشت هفته بسیج با همکاری بسیج جامعه پزشکی طرح ویزیت رایگانشهید رهنمون در اندیمشک انجام شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک افزود: بسیج جامعه پزشکی یکی از اقشاری بود که در جنگ تحمیلی رشادت‌های زیادی از خود نشان دادند و شهدای گران‌قدری را تقدیم انقلاب کردند.

این مسئول عنوان کرد: به مناسبت پاسداشت رشادت‌ها و ایثار جامعه پزشکی و درمانی دوران دفاع مقدس در اندیمشک طرح ویزیت رایگان به اجرا درآمد.

دکتر روحانی با اشاره به ویزیت بیش از 200 نفر از مردم این منطقه در این طرح گفت: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک، بسیج جامعه پزشکی منطقه کوی لور در اندیمشک صورت گرفت و همشهریان از این خدمات بهره بردند.

V5.5.2.0