• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
بازدید كارشناسان مركز بهداشت استان از شبكه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشك

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، مسئولین ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اندیمشک بازدید کردند.

در این بازدید، مراکز بهداشتی درمانی و تعدادی از خانه های بهداشت شهری و روستائی به لحاظ شاخص های بهداشتی و نحوه خدمات بهداشتی به مردم ، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتند .

دکتر ضیغمی معاونت فنی مرکز بهداشت و دکتر روحانی  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک، بطور مستقیم از مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره ۲  و از نزدیک با پزشکان و پرسنل و چگونگی نحوه ارائه خدمت به مردم دیدار و گفتگو نمود .

سپس در جلسه ای با حضور دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان ، دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، مسئولین واحدهای ستادی در مرکز بهداشت استان وهمچنین مسئولین واحدهای ستادی شهرستان برگزار گردید.

در این جلسه بازدید کنندگان ستادی استان گزارش بازدید خود را از مراکز وخانه های بهداشتی شهرستان به لحاظ فنی ارائه نمودند.

در پایان این جلسه دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشکلات، چالشها و همچنین اولویت های بهداشتی شهرستان را مطرح کردند.

V5.5.2.0