• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
پیام مدیر شبكه بهداشت ودرمان اندیمشك به مناسبت یوم الله 13 آبان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان به مناسبت 13 آبان روز دانش آموز پیامی صادر کردند که متن پیام به شرح ذیل میباشد :

بسمه تعالي

تاریخ 13 آبان 57انقلاب اسلامی گواهی می دهد که جوانان دانش آموز و دانشجو و سایر جوانان کشور در تمامی مراحل انقلاب و صحنه های سرنوشت ساز نهضت ، همواره رکن اصلی پیروزی ها بوده اند، شهیدان ما آزادگان و جانبازان و رزمندگان مجاهد این دو قشر بهترین گواه بر ایثارگری و مجاهدت آنان است و در آینده نیز این چنین خواهد بود.

دکتر روحانی افزود : توطئه ها، شیطنت ها و مداخله های ظالمانه آمریکا تنها به تاریخ سیاه حاکمیت طاغوت محدود نمی شد، بلکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همچنان به فتنه گری برای سقوط نظام و انحراف از مسیر نهضت الهی و مردمی ایران مشغول بود تا این که دانشجویان بیدار و انقلابی کشورمان در 13 آبان  کانون توطئه یعنی سفارت آمریکا را تسخیر و اسناد جنایات و خیانت های شیطان بزرگ را برملا ساختند. بدین واسطه دانشجویان پیرو خط امام شیشه عمر کاخ سفید را بر سنگ اراده الهی کوبیده و لانه شیطان را ویران ساختند .

دکتر روحانی در پایان خاطر نشان کرد : که این حادثه به قدری مهم وتحول ساز و روشنگر بود که امام خمینی(ره) آن را انقلاب دوم و انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامیدند .

V5.5.2.0