• ساعت : ۷:۴۴:۴۸
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۳ 
  • تعداد بازدید : 17
  • کد خبر : ۷۹۵۵۹
دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
نظارت‌های بهداشتی بر توزیع نذورات در ایام (اربعین حسینی)
نظارت‌های بهداشتی بر توزیع نذورات در ایام (اربعین حسینی)در اندیمشک

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان در خصوص  تمهیدات لازم برای کنترل بهداشت و موادغذایی توزیعی بین زائران افزود :

 براساس دستورالعمل مدیریت بهداشت و برنامه سلامت محرم، اربعین و صفر هرگونه پخت وپز باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت نیز ضروری است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گفت : برطبق دستورالعمل های بهداشتی، مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی و فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت و یا سازمان دامپزشکی متبوع استفاده شود و باید توجه شود که احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شده و از نمک‌های بسته بندی ید دار تصفیه شده و روغن‌های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.

ایشان خاطر نشان کرد : مسئولین هیأت‌ها و مواکب باید توجه کنند، از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خود داری شود و درعین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود و در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه می‌شود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.

دکتر روحانی در پایان افزود : بنابر تمهیدات بهداشتی، شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چندبار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده می شود، ضروری است و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبارمصرف مناسب ترجیحا " ظروف یکبارمصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود و همچنین دفع پسماند های تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال به ویژه درکنار هرایستگاه صلواتی از نکاتی مهمی است که به بهداشت محیط کمک زیادی می‌کند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    V5.5.2.0