• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
  • کد خبر : ۷۹۵۵۳
بازدیددكتر حسینی معاونت بهداشتی دانشگاه و ریاست مركز بهداشت استان خوزستان و رئیس و فوریتهای پزشكی استان خوزستان از اندیمشك
دکتر حسینی معاونت بهداشتی دانشگاه و ریاست مرکز بهداشت استان خوزستان و دکتر زرگر رئیس فوریتهای پزشکی استان خوزستان به همراه دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ازمواکب و پایگاه سلامت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای در شهدای گمنام و سطح شهرستان اندیمشک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک اندیمشک دکتر حسینی معاونت بهداشتی دانشگاه و ریاست مرکز بهداشت استان خوزستان اظهار کرد: در سفرهای اربعین با توجه به اینکه حجم زیادی از جمعیت در زمان کوتاهی جابه‌جا می‌شوند، باید مراقبت‌های لازم را داشته باشیم و توجه کنیم که این جابه‌جایی‌ها با جابه‌جایی در زمان حج یا دیگر سفرها متفاوت است.

وی افزود: شرایط اربعین بسیار متفاوت است و اگر نتوانیم برنامه‌ریزی درستی داشته باشیم، شاهد مشکلاتی خواهیم بود. تاکنون با فعالیت‌های شبانه‌روزی، تامین آب و کنترل مسائل بهداشتی انجام شده است اما باید بیشتر دقت شود تا مراسم اربعین را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

دکتر حسینی معاونت بهداشتی دانشگاه و ریاست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: امسال هجوم بسیار زیاد زائران اربعین حسینی باعث شد که در آن طرف مرز یک سری مشکلات ایجاد شود و رفت و آمدها متوقف شود.

دکتر حسینی با تاکید بر لزوم افزایش سطح سواد سلامت مردم گفت: در بسیاری از مناطق حتی افراد تحصیل‌کرده، سواد سلامت ندارند در حالی که باید شرایطی فراهم شود تا آگاهی مردم در زمینه سلامت افزایش یابد. یکی از مواردی که نشان‌دهنده این موضوع است، صدور مجوز برای مراکزی است که در آنها غذاهای سالم وجود ندارد. اگر نگاه تغذیه‌ای سالم داشتیم، قطعا از این اتفاقات جلوگیری می‌شود.

در ادامه دکتر محمدامین زرگر رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز اظهار کرد: تیم های امدادی اورژانس در قالب هفت آمبولانس مجهز به همراه پرسنل در شهرستان اندیمشک مستقر هستند.

وی بیان داشت: تکنسینهای اورژانس از تاریخ 15 مهرماه تا پایان مراسم اربعین به زائرین حسینی در مسیرهای منتهی به مرز امدادرسانی خواهند کرد.

ایشان افزود : همچنین یک دستگاه اتولانس اورژانس به همراه ۲ نفر پرسنل از تاریخ 15 مهرماه نیز در در شهدای گمنام شهرستان مستقر هستند و خدمت رسانی به زائرین را انجام میدهند.

در پایان این بازدید دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک عملکردی از شبکه بهداشت و درمان در خصوص برنامه های اجرایی اربعین  شهرستان ارائه دادند و خواستارتعامل هرچه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی  با این شهرستان جهت حل مشکلات شدند.

V5.5.2.0