• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
  • کد خبر : ۷۷۴۸۶
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشك
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، 23 تیرماه 98، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با همراهی جمعی از مدیران و کارشناسان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک بازدید کرد.

خلیلی طی بازدید از بخش های مختلف ستاد شبکه، بیمارستان بخش الوار گرمسیری، مرکز بهداشت و بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک، نقاط ضعف و قوت را در بخش های مختلف نیروی انسانی و مدیریت منابع مالی و تجهیزاتی شناسایی و پیشنهادات و حمایت های لازم را در جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت و ارتقاء منابع شبکه بیان کرد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از ساختمان های در حال احداث بیمارستان بخش الوار بخش گرمسیری و بخش های عمرانی بازدید کرد.

خلیلی در جلسه پایانی ضمن تشکر از ارائه خدمات مطلوب در شهرستان اندیمشک گفت: هدف از این بازدیدها علاوه بر شناسایی نقاط ضعف و قوت موجود، کمک به رفع مشکلات و موانع موجود در شهرستان است، تا بتوانیم مشکلات پیش رو را حل نماییم کنیم.

وی گفت: راه اندازی بیمارستان بخش الوار بسیاری از مشکلات درمانی این منطقه را مرتفع میکند.

روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک در بخش دیگری اظهار کرد: با وجود کمبود نیرو از جایگزینی نیروهای خروجی با نیروهای طرحی، قراردادی و پیام آور توسط معاونت توسعه تشکر می کنم، اما هنوز در بسیاری از بخش ها مشکلاتی هست، در بخش نیروهای خدمات کمبود شدید وجود دارد که امیدواریم در این مورد راهکاری اندیشیده شود.

وی در ادامه عنوان کرد: در طول چند سال گذشته سقف اضافه کار در شبکه بهداشت و درمان اندیمشک افزایشی نداشته است که امیدواریم با مساعدت های مسئولین این مشکل رفع شود.

V5.5.2.0