• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
غربالگری بیش از 14 هزار نفر در طرح بسیج ملی كنترل فشار خون در اندیمشك
مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک گفت: در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تاکنون 14هزار نفر از افراد بالای ۳۰ سال در مناطق زیر پوشش این شبکه بهداشت و درمان غربالگری شدند.

به گزارش روابط عمو می شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ، دکتر عبد الرحمن روحانی گفت: این افراد برای کنترل فشار خون خود به مراکز ،پایگاه‌های خدمات جامع سلامت ، خانه‌های بهداشت ،ایستگاهای سلامت موقت و بیمارستان امام علی (ع) شهرستان مراجعه کرده‌اند.
وی تصریح کرد: طرح بسیج ملی کنترل فشار خون که از ۲۷ اردیبهشت ماه امسال آغاز شده است تا ۱۵ تیر ماه ادامه دارد.
دکتر روحانی در ادامه گفت: در اجرای این طرح قرار است که بسیاری از مناطق شهرستان را که در برمی گیرد، نسبت به بیماری فشاری خون غربالگری شوند.
وی افزود: در این طرح افرادی که حداکثر و حداقل فشار خون آن‌ها به ترتیب از ۱۴۰ و ۹۰ بیشتر باشد تحت کنترل، مراقبت و بررسی قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در فاز اول طرح بسیج ملی کنترل فشار خون که از ۲۷ اردیبهشت آغاز گردیده و تا ۱۷ خرداد ادامه داشت به صورت اطلاع رسانی و آموزش اجرا شد به طوری که از مردم دعوت شد برای کنترل رایگان فشار خون خود به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت یا به سامانه خود اظهاری
www.salamat.gov.ir مراجعه کنند.

ایشان در پایان  گفت: بخش اصلی این طرح که از ۱۷خرداد تا ۱۵ تیر ماه می باشد، به طوری که علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت، پایگاه‌هایی برای کنترل فشار خون مراجعان در ایستگاهای سلامت موقت، ادارات و بیمارستان امام علی (ع) شهرستان اندیمشک مستقر هستند..

V5.5.2.0