• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۳/۱۱
با زبان روزه اما پر شور و حماسی :
حضور حماسی مدیریت ،پزشكان ، پرستاران ،بسیج جامعه پزشكی و كاركنان شبكه بهداشت ودرمان اندیمشك در راهپیمایی روز جهانی قدس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ؛ مدیریت ،پزشکان ، پرستاران ، بسیج جامعه پزشکی و کارکنان شبکه بهداشت ودرمان با حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس و همگام با مردم شهید پرور اندیمشک حمایت و همدلی خود را با مردم مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.
و با سردادن شعار جنایت اسرائیل جنایت آمریکاست ، مرگ بر استکبار ، مرگ بر اسرائیل خشم و انزجار خود را نسبت به اشغال فلسطین و قدس شریف اعلام داشته و حملات وحشیانه اسرائیل به مردم بی گناه فلسطین و جنایات استکبار جهانی را محکوم کردند.
راهپیمایی روز قدس در اندیمشک از میدان امام خمینی(ره) اندیمشک تا میدان راه آهن و سپس مصلای جمعه برگزار و پس از آن بیانیه پایانی راهپیمایی با تکیه بر وحدت مسلمین جهان و حمایت هر چه بیشتر از فلسطین و مظلومان جهان قرائت شد و با ندای الله اکبر مفاد آنرا تائید کردند.
آزادی فلسطین شعار مسلمین است ، پیام قرآن ما وحدت مسلمین است ، از شعارهای مردم روزه دار اندیمشک در این راهپیمایی بود.

V5.5.2.0