• Ar
  • En
عنوان : بیانیه دعوت به راهپیمایی 22 بهمن مدیریت ، پرسنل و بسیج جامعه پزشكی شبكه بهداشت ودرمان اندیمشك
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۱

مدیریت ، پرسنل و بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک با انتشار بیانیه ای به مناسبت  چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ، ضمن پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کردند همگام  با دیگر اقشار مردم در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن به صورت یکپارچه شرکت و بار دیگر اتحاد ملی و انسجام اسلامی خود را به نمایش خواهند گذاشت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، متن کامل این بیانیه به شرح زیرمی باشد:

بیانیه مدیریت ، پرسنل و بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک به مناسبت 22 بهمن1397

والفجر و لیال عشر

دهه فجر، یادآور عزم پولادین و ارادهء آهنین غیورمردانی است که برای نیل به اهداف متعالی در قالب نظامی مبتنی بر اصول اعتقادی و ارزشی اسلام، در مقابل گلوله های دژخیمان سینه سپر کردند و در روز 22 بهمن، اعجاز پیروزی خون بر شمشیر را به عینه به مردم دنیا نشان دادند و انقلابی آفریدند که چشمان دنیا را به خود خیره کرد و امروز الگوی تمام آزادیخواهان جهان گشته است.

تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ایران بعد از پیروزی، همواره خار چشم ایادی و اجانب بوده و هست.

تلاش و پشتکار بی وقفه و شبانه روزی فرزندان غیور ایران اسلامی در عرصه های علمی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی، سیاسی و بین المللی، کشتی انقلاب را در دریای پر تلاطم زمان به سمت دریچه های نورانی پیشرفت و تکنولوژی پیش می راند؛ اما باتلاق نشینان در راس آنها شیطان بزرگ آمریکا و اسرائیل غاصب- که نمی توانند اقتدار و عزت و عظمت ایرانیان را ببینند، لذا برای درهم شکستن کشتی انقلاب و متوقف کردن پیشرفت آن، از هیچ شبهه افکنی، فتنه پراکنی، تهدید و ترورهای ناجوانمردانه دست بر نمی دارد.

آنها نمی دانند که مردم با بصیرت این مرز و بوم با وحدت و همدلی چونان دژی مستحکم در مقابل سیل عظیم تهدیدها و ددمنشی ها ایستاده اند و ذره ای از خواسته های خود که همان اهتزاز پرچم حق و عدالت بر فراز آسمان تمام ملت های جهان است عقب نخواهند نشست.

مدیریت ، پرسنل و بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ضمن پاسداشت دهه فجر و دعوت از همه اقشار مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی عظیم و میلیونی 22 بهمن ، بار دیگر بر صیانت از اصل اصیل انقلاب و دستاوردهای پاک آن تاکید نموده و اعلام می دارد که ما این دانشگاه نیز همگام با دیگر اقشار مردم با شرکت در این راهپیمایی بزرگ، بار دیگر با آرمانهای امام راحل ، شهدا و حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) تجدید میثاق خواهیم کرد.