• Ar
  • En
رو عنوان : به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی :
عنوان : ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشكی درمناطق محروم اندیمشك
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک گفت: به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور متخصص زنان و اطفال و پزشک عمومی از مردم منطقه محروم بخش مرکزی ( روستای ده ایجی) اندیمشک  با همکاری  بسیج جامعه پزشکی در قالب طرح شهید رهنمون در این شهرستان ویزیت رایگان انجام شد.

دکتر روحانی  افزود: ویزیت رایگان در این روستا  با هدف ارائه خدمات رایگان به صورت داوطلبانه از سوی بسیج جامعه پزشکی به مدت 1 روز انجام گردید.

وی اضافه کرد: در ویزیت‌های رایگان صورت گرفته، که علاوه بر ویزیت رایگان و داروی رایگان برخی از بیماران نیز برای ادامه روند درمان به پزشک مربوطه در شهرستان اندیمشک ارجاع شدند.

ایشان در پایان خاطر نشان کرد : این طرح در مناطق محروم ادامه خواهدداشت تا مردم بتوانند از این خدمات استفاده نمایند.