• Ar
  • En
عنوان : مركز خدمات جامع سلامت چم گلك بصورت شبانه روزی شروع به فعالیت كرد.
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

بعد از سالها رنج ، مردم شهر چم گلک در نداشتن یک مرکز شبانه روزی بهداشتی و درمانی تمام وقت با حمایتهای دکتر حسنوند نماینده محترم ،دکتر نظری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز و مهندس جهانگیری فرماندارو پیگیریهای دکتر روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک مرکز حدمات جامع سلامت چمگلک بصورت شبانه روزی شروع به فعالیت کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک مهندس عنافجه ریاست مرکز بهداشت اندیمشک در این خصوص اظهار داشت : این واحد گامی در جهت بالا بردن بهداشت ودرمان و تجمیع خدمات در مراکزبهداشتی درمانی و در راستای اعتلای عدالت اجتماعی ، کاهش هزینه ها و رفت و آمد مراجعین در شهر چم گلک را می توان برشمرد.
مهندس عنافچه ضمن تشکر و قدردانی خود و مردم منطقه گفت : این شهر شایسته استفاده بهینه از خدمات بهداشت و درمان هستند وشبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک آمادگی هرگونه همکاری و مساعدت در تحقق و پیش برد اهداف سلامت را دارند.
لازم به ذکر است مرکز خدمات جامع سلامت چم گلک در مرکز این شهر با حضورکادر پزشکی ، پرستاری و داروخانه در حال ارائه خدمات بصورت شبانه روزی به مردم این منطقه میباشد
.