• Ar
  • En
عنوان : یك مربی بهورز اندیمشكی در كشور نمونه شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، دستیابی به جامعه‌ای سالم، مرهون خدمات افرادی است که برای دستیابی به اهداف والای انسانی و ارتقای سلامت آحاد جامعه، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و با تلاش مضاعف خود موجب تحقق این خدمات بزرگ شده‌اند.

در این میان بهورزان به عنوان یکی از اعضای تیم سلامت در راستای ارتقا و حفظ سلامتی صادقانه مشغول به فعالیت هستند.

روز بهورز، یادآور تلاش بی‌شائبه بهورزان به عنوان رکن اساسی شبکه بهداشت و درمان کشور است.

خدماتی که بهورزان ارائه می‌کنند، نمونه‌ای منسجم از خدمات متنوعی است که هر انسانی حق دارد از آن بهره‌مند شود.

سرشماری خانوارها و جمع‌آوری اطلاعات آماری کامل جمعیت زیر پوشش خانه بهداشت و تنظیم پرونده خانوار، برقراری ارتباط با مردم، جلب مشارکت مردمی در زمینه‌های مختلف بهداشتی، آموزش سلامت، ارائه خدمات بهداشت خانواده ، مشاوره و ارائه خدمات تنظیم خانواده، بهداشت سالمندان و بهداشت دهان و دندان و ارائه خدمات پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها بخشی از وظایف بهورزان است.

بیماریابی و درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، ارائه خدمات بهداشت مدارس، بهداشت محیط روستا شامل بهداشت مواد غذایی، دفع بهداشتی زباله و فضولات حیوانی و جلب مشارکت روستائیان و شورای اسلامی روستا به منظور ارتقای وضعیت بهداشتی روستا از جمله خدمات ارائه شده از سوی این قشر است.

همزمان با روز بهورز، گروه گسترش واحد بهورزی وزارت بهداشت ودرمان آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان خوزستان سرکار خانم قلاوند از مرکز بهداشت اندیمشک را بعنوان مربی بهورز نمونه کشوری و استانی  اعلام کردندو در مراسمی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ایشان تقدیر ئ تشکر به عمل آمد.

لازم بذکر است از طرف مدیریت و روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک کسب این عنوان را به سرکار خانم قلاوند این مربی نمونه کشوری و استانی تبریک عرض می نماییم.