صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک جلسه مجمع خیرین سلامت در اندیمشك

• Ar
عنوان : جلسه مجمع خیرین سلامت در اندیمشك
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک مجمع خیرین سلامت شهرستان اندیمشک ، در محل ستاد شبکه بهداشت و درمان با حضور مسئولین مدیرشبکه بهداشت و درمان و جمعی از اعضای شورای خیرین اندیمشک برگزار گردید و رسما فعالیت دوباره خود را آغاز نمود.
 مهندس نجفی مدیر شبکه در این جلسه گفت: مجمع خیرین سلامت با هدف ساماندهی خیرین و برنامه ریزی برای بهره گیری درست از مشارکت های مردمی و هدایت به اولویت ها در حوزه سلامت فعالیت خود را آغاز می کند.
مدیر شبکه افزود: از آنجائیکه رفع نیازهای بهداشتی درمانی و ارتقای سلامت جامعه، جزبا مشارکت مردمی و حمایت خیرین تحقق نمی یابد و افراد خیر زیادی وجود دارند که لازم است که زمینه مشارکت آنها برای انجام کارهای خیر فراهم شود.
مهندس نجفی با اولویت قرار دادن سلامت در کارها گفت: عزیزانی که در این مسیر مقدس و فوق العاده اساسی در مقوله سلامت تلاش می کنند باید در جامعه فرهنگ سازی شده و ارتباطات مجمع خیرین با مردم در مجامع مختلف تقویت شده و دخالت مردم در امر سلامت یک پشتوانه قوی و ریشه دار خواهد بود و این یک توفیق بزرگی است .
مهندس پرچمی کارشناس مسئول امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن تشکر از بانیان جلسه گفت: مردم شهرستان اندیمشک در امر خیرخواهانه بزرگ منش و توانمند هستند و تلاش کنیم تمام توانمندی و خلاقیت مردم به جهت بستر سازی رونق اقتصادی در این شهرستان سرمایه گذاری شود.
 مهندس پرچمی در پایان افزود: ما باید افراد تاثیرگذار برمردم درامرسلامت که بتوانند ایفای نقش کنند را شناسایی وتقویت و بستری برای خدمت به مردم فراهم نمائیم تا از مشارکت مردم در امر سلامت با انرژی بیشتر قدم مفید برداشته و شرمنده خون شهداء ومردم عزیز شهرستان نقده نباشیم زیرا مردم نقده لیاقت وشایستگی بیشتر از اینها را دارند.