صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک مدیریت ، كاركنان و بسیج جامعه پزشكی شبكه بهداشت ودرمان با مردم شهید پرور اندیمشك همصدا شدند

• En
  • Ar
رو عنوان : حضور تماشایی؛
عنوان : مدیریت ، كاركنان و بسیج جامعه پزشكی شبكه بهداشت ودرمان با مردم شهید پرور اندیمشك همصدا شدند
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، مدیریت ، کارکنان ،بسیج جامعه پزشکی،پرستاران و پزشکان،شبکه بهداشت ودرمان در جشن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حضور یافته و پا به پای آحاد مردم ایران اسلامی چهلمین بهار انقلاب را گرامی داشتند.
شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بیزاری خود را از سیاست‌ها و جنگ طلبی‌های استکبار اعلام کردند.
 مهندس نجفی مدیر شبکه بهداشت ودرمان در پیامی این ایام را گرامی داشته و از حضور کلیه پرسنل قدردانی و تشکر کردند.
مدیریت ، کارکنان ،بسیج جامعه پزشکی،پرستاران و پزشکان،شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک با حضور گسترده در مراسم راهپیمایی پرشکوه ۲۲ بهمن آمادگی خود را برای خدمت در همه عرصه‌های موردنیاز کشور اعلام و دست در دست آحاد ملت تحت رهبری‌های حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای، حماسه‌ای دیگر را در برابر دشمنان اسلام و قرآن رقم زدند و اعلام کردند که در پاسداری از آرمان‌های بزرگ امام عزیز و خون پاک و مطهر شهیدان از بذل هیچ چیز دریغ نخواهیم ورزید و با توکل به خداوند پرچم خونرنگ این نظام مقدس را به صاحب اصلی‌اش حضرت بقیه الله اعظم (عج) خواهیم سپرد.
و تاکید کردند که به جهانیان اعلام می کنیم؛ بدانید ما همچنان در بیعت می مانیم و با تمام فتنه انگیزی و دروغ افکنی دشمنان اسلام علیه انقلاب و رهبر عظیم الشان مان مبارزه می کنیم و از همه حقوق مسلم خویش در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دستاوردهای بزرگ علمی و فناوری دفاع کرده و پایبند به انقلابمان می مانیم.