صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک بازدید استانی معاونت بهداشتی دانشگاه و رئیس مركز بهداشت استان از مركز بهداشت اندیمشك+ تصاویر

• En
  • Ar
    /  4
عنوان : بازدید استانی معاونت بهداشتی دانشگاه و رئیس مركز بهداشت استان از مركز بهداشت اندیمشك+ تصاویر
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر سلمان زاده معاونت بهداشتی دانشگاه و رییس مرکز استان خوزستان در بازدید از شهرشتان اندیمشک با حضور مهندس نجفی مدیر شبکه بهداشت ودرمان و مهندس عنافچه ریاست مرکز بهداشت اندیمشک مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی و خانه های بهداشت مورد پایش و بررسی قرار دادند.
 دکتر سلمان زاده در این بازدید افزود : مرکز بهداشت اندیمشک بدلیل اینکه دروازه ورودی استان خوزستان است و یکی از مهمترین و کلیدی ترین مراکز می باشد باید نگاه ویژه و اختصاصی به آن داشت.
 در ادامه مهندس نجفی مدیر شبکه بهداشت و درمان و مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت شهرستان اندیمشک در این بازدید گزارشی از نیازها و مشکلات این شهرستان را ارائه داد.
 لازم بذکراست در پایان بازدید از شهرستان جلسه ای با حضور دکتر سلمان زاده و مهندس نجفی مدیر شبکه بهداشت و درمان و مهندس عنافچه رئیس مرکز بهداشت و دیگر کارشناسان و مسئولین واحدهای مرکز بهداشت استان و شهرستان برگزار گردید و موردی در جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد واز تلاش تمامی پرسنل مرکز بهداشت اندیمشک تشکر و قدردانی به عمل آمد.