صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک بازدید دكتركره بندی مدیر امور بیمارستانها تعالی و امور خدماتی معاونت در دانشگاه علوم پزشكی اهوازاز پروژه های اندیمشك + تصاویر

• En
  • Ar
    /  4
عنوان : بازدید دكتركره بندی مدیر امور بیمارستانها تعالی و امور خدماتی معاونت در دانشگاه علوم پزشكی اهوازاز پروژه های اندیمشك + تصاویر
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک طی بازیدی دکتر کره بندی مدیر امور بیمارستانها تعالی  امور خدماتی معاونت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز و مهندس نجفی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان از روند احداث اورژانس جدید، کلینیک تخصصی وMRI بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک بیمارستان بعمل آوردند و به بررسی مشکلات موجود پرداختند .
در این بازدیدمهندس نجفی و مسئولین مربوطه درمورد مشکلات پروژه ها و کمبود پزشک و نیروی تخصصی با ایشان به بحث و تبادل نظر پرداختند .
درپایان این بازدید دکتر کره بندی مدیر امور بیمارستانها تعالی امور خدماتی معاونت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز قول مساعد دادند که همکاری و پیگیریهای لازم را انجام خواهند داد.