صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی در اندیمشك

• En
  • Ar
عنوان : جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی در اندیمشك
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، مهندس عنافچه رئیس مرکز بهداشت اندیمشک در این جلسه گفت : جلسه آموزشی قلبی عروقی با هدف اهمیت بیماریابی ، مراقبت بیماران قلبی عروقی و بررسی فعالیت فیزیکی در افراد ۳۰ سال و بالاتر بعنوان یکی از عوامل خطر مهم بیماریهای قلبی عروقی در منطقه و در راستای کاهش مرگ و میر زودرس ، کاهش ناتوانی های ناشی از این بیماریها در دانشگاه فرهنگيان امام رضا (ع) انديمشک و انجام طرسنجی بيماريهاي قلبي عروقی و توزيع رسانه هاي آموزشي برگزار گردیده است.
مهندس عنافچه در ادامه افزود : در خصوص روز جهانی قلب ، اهمیت بیماریهای قلبی عروقی و نقش آن در ایجاد بار بیماریها و مرگ و میر زودرس ناشی از این بیماریها ،راههای پیشگیری و کنترل این بیماریها ، فعالیت فیزیکی و مراقبت افراد کم تحرک بسیار مهم است.
در پایان ایشان گزارشی از آخرین آمار و وضعیت شناسایی بیماران و مراقبت آنها توسط مراقبین سلامت به تفکیک مرکز/پایگاه جامع سلامت ارائه نمودند و همچنین افزایش درصد شناسایی بیماران دیابت و فشارخون بالا با انجام ارزیابی و بیماریابی و ارتقا کیفیت خدمات مراقبتی این بیماران را تاکید کردند و خواستار اهتمام هر چه بیشتر مراقبین سلامت محترم در این زمینه شدند.