صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک تنها ۲۵ درصد عوامل مؤثر در سلامت جامعه به عهده بهداشت و درمان است.

• En
  • Ar
رو عنوان : مهندس نجفی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : تنها ۲۵ درصد عوامل مؤثر در سلامت جامعه به عهده بهداشت و درمان است.
 ۱۳۹۶/۰۹/۲۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک در ابتدای این جلسه مهندس عبدالرضا نجفی سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک با اشاره به اینکه تنها ۲۵ درصد عوامل مؤثر در سلامت جامعه به عهده بهداشت و درمان است گفت: اگرچه بهداشت و درمان متولی تامین سلامت است اما ۷۵ درصد ابزار سلامت در اختیار دیگر سازمانهای دولتی است و اگر همکاری بین شبکه بهداشت و درمان و سایر سازمان ها نباشد نمی توان به سلامت حقیقی دست یافت.
مهندس نجفی همچنین با اشاره به اینکه پنجمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سال ۱۳۹۶ است گفت: شورای سلامت یکی از شوراهای بسیار مهم است که باید ماهیانه برگزار شود و از شاخص های مهم شهرستان اندیمشک این است که ماهیانه در خصوص سلامت جامعه تصمیم گرفته شود.
کرم صرفه جو معاون فرماندار هم به عدم حضور برخی از اعضای شورای سلامت گله مند بود و اذعان داشت: شورای سلامت از حساسیت خاصی برخوردار است و اگر حضور مدیران اینگونه باشد قطعا شیوه مدیریتی را تغییر می دهیم.
صرفه جو در ادامه ضمن اشاره به مصوباتی که تاکنون اجراء نشده اند گفت: از مصوباتی که اجراء نمی شوند به سادگی عبور نمی کنیم و آنها را در سیستم مدیریتی فرمانداری با جدیت تمام پیگیری می کنیم.