رو عنوان : به مناسبت روز جهانی کودک:
عنوان : جشن روز كودك در بیمارستان امام علی (ع) اندیمشك برگزار شد+تصاویر
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، این جشن با حضور مترون و مسئولین بخشهای مختلف که باعیادت از کودکان بستری در بخش اطفال آغاز شد وبه کودکان هدایایی به رسم یاد بود اهداءگردید.
در ادامه این مراسم با حضور در مهد کودک بیمارستان برنامه های موسیقی، نمایش و جشن ویژه کودکان اجراء شد .
نوشین ماکیانی مترون بیمارستان امام علی (ع) در این مراسم گفت: توجه و آموزش کودکان برمبنای اصول نوين علمی سبب موفقيت روزافزون آنان در آينده می شود.
وی با بیان اینکه سرمايه‌گذاری در دوران کودکی منجر به افزايش و پويايی جامعه در آينده می شود، افزود: تربيت و آموزش صحيح کودکان سبب شکوفا شدن استعداد آنها می شود.
وی در پایان گفت:روز جهانی کودک را فرصت مغتنم برای خانواده ها، مربيان و دست اندرکاران مسائل کودکان دانست تا افق های روشن برای آينده کودکان ترسيم کنند.