رو عنوان : بمناسبت هفته نیروی انتظامی:
عنوان : عیادت از بیماران بیمارستان امام علی (ع) اندیمشك توسط فرمانده نیروی انتظامی
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودمان اندیمشک ، بمناسبت هفته نیروی انتظامی فرمانده محترم نیروی انتظامی این شهرستان و هیات همراه و جمعی از مسئولین محترم بهداشت درمان از بیماران بستری شده در بخش ها ی مختلف عیادت بعمل آوردند و از درگاه خداوند برای تمامی بیماران آرزوی سلامتی و تندرستی را خواستار شدند.
همچنین پرسنل بیمارستان امام علی (ع) این هفته را فرصتی دانستند ،برای تجلیل از بزرگ مردان غیوری که بی تردید کار و تلاش خستگی ناپذیر و ایثار بی وقفه آنان زمینه ساز استقرار سلامت اجتماعی و امنیت جامعه اسلامی است و این هفته فرصت مناسبی برای افزایش الفت و همدلی میان آحاد مردم و پلیس است و نیروی انتظامی به عنوان <<سربازان ولایت و خادمان دلسوز مردم >>حضور فعال دارند.