رو عنوان : به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی:
عنوان : پیام دكترسیما جمشیدی مدیر شبكه بهداشت ودرمان اندیمشك به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،دکتر سیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت :فرارسیدن روزهای غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سالار شهیدان و سرور آزادگان حضرت امام حسین علیه السلام و یاران باوفایش را به مسلمانان، آزادی خواهان و شیفتگان آن حضرت تسلیت می گوییم.
دکتر جمشیدی افزود:محرّم ماه آگاهی، ماه شکوفایی، ماه سوگواری و ماه عشق است، محرّم ماه آزادی و رهایی، ماه رشد و بالندگی، ماه جوشیدن و اندیشیدن، و ماه فانی شدن و به ابدیت پیوستن است، محرّم مدرسه عشقی است که باید درآن درس آموخت.
محرابی است که باید در آن به نماز عشق ایستاد و نردبانی است که باید از آن بالا رفت تا به لقای حق شتافت. ایشان در ادامه گفت:عاشورا سالروز عروج خونین سبک بالان عاشقی است که با شهادت خویش حماسه جاودانه و با شکوهی در تاریخ آفریدند ، عاشورا چشمه نوری است که سیاهی ها و تاریکی ها را از جان می شوید و زلالی و پاکی را سخاوتمندانه به آن هدیه می کند، فریاد سرخی که از خاک تفتیده کربلا برخاست، طنین بیدارباشی بود که تمامی اعصار و قرون را درنوردید و با رنج مظلومان تاریخ آمیخته شد و به ابدیت پیوند خورد ، نه کربلا به یک سرزمین محدود می شود و نه عاشورا در غروب یک روز پایان می یابد.
دکتر جمشیدی در پایان خاطر نشان کرد:عاشورا برای ما تنها یک حادثه نیست؛ بلکه نوعی فرهنگ و تاریخ آغازی دیگر است ، حادثه عاشورا هرچند در زمانی بسیار کوتاه تحقق یافت و بیش از نیم روز دوام نیافت، امّا عمق حادثه چنان روایت تلخی را به تصویر می کشد که توجّه همه عالم را به خود معطوف می سازد و چنان شور و حرکتی می آفریند که همه قیام های حق طلبانه و آزادی خواهانه از سرچشمه اش آب می خورد و بر محور آن می چرخد ، این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم.