رو عنوان : مهندس نداف سرپرست اورژانس اندیمشک:
عنوان : آماده باش نیروهای اورژانس از ابتدای ماه محرم
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، مهندس محمود نداف گفت: ایام تاسوعا و عاشورا از روزهایی هستند که برای کاهش میزان خسارت ها نیازمند مدیریت جمعیت است .
وی با بیان اینکه اورژانس اندیمشک نیز در این حوزه آمادگی دارد که وظیفه خود را در راستای خدمت دهی امدادی و بهداشتی و پزشکی درمانی به مردم ارائه دهد، افزود: از روز نخست آغاز ماه محرم نیروهای اورژانس با توجه به بالا رفتن میزان تردد در سطح مناطق مختلف در حالت آماده باش هستند.
وی گفت: همچنین در این ایام 50 نیروی اورژانسی با حضور، 10 دستگاه آمبولانس برای خدمت به مردم در حوادث احتمالی در حالت آماده باش هستند.
نداف خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فاکتورهایی که برای اورژانس و نیروهای اورژانسی برای داشتن خدمت مطلوب نیاز است، سرعت رسیدن به محل حادثه است پس از تمامی روسای هییت های مذهبی می خواهیم که محورها را برای تردد آمبولانس ها باز نگه دارند .
وی گفت: پایگاه های جاده ای و شهری اورژانس تا پایان این ایام در حالت آماده باش هستند و همچنین تیم های اورژانسی در میادین اصلی و محورهای پرتردد مستقر می شوند .