رو عنوان : به مناسبت هفته دفاع مقدس :
عنوان : ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشكی در اندیمشك
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکترسیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان و مسئول بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان گفت: از برنامه‌هایی که در هفته دفاع مقدس به اجرا درآمد، ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکی در این شهرستان بود .
دکتر جمشیدی افزود: ویزیت رایگان در روستاهایی محرومی که از خدمات درمانی فاصله دارند و دور از دسترس شبکه بهداشت می باشند،نیز با هدف ارائه خدمات رایگان به صورت داوطلبانه از سوی بیسج جامعه پزشکی به مدت 1 روز انجام گردید.
وی اضافه کرد: در ویزیت‌های رایگان صورت گرفته، که علاوه بر ویزیت رایگان،داروی رایگان نیز در اختیار آنها قرار گرفت و برخی نیز برای ادامه روند درمان به بیمارستان ارجاع شدند.
ایشان در پایان خاطر نشان کرد : این طرح در مناطق دیگر شهرستان ادامه خواهدداشت تا مردم بتوانند از این خدمات استفاده نمایند.
لازم به ذکر است که این ویزیت رایگان دردو مراکز خدمات جامعه سلامت شهری کوی رسالت و روستایی جااردو به اجراء در آمد.