عنوان : فرماندار و نماینده شهرستان از روند اجرایی پروژه های بهداشت و درمان بازدید كردند
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، مهندس جهانگیری فرماندار، فریدون حسنوند نماینده مردم شریف اندیمشک و دکتر سیما جمشیدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان از بیمارستان امام علی علیه السلام و بخش های آن بازدید و همچنین روند تکمیل پروژه های عمرانی حوزه بهداشت و درمان را بررسی کردند.
  مهندس جهانگیری فرماندار شهرستان اندیمشک در این بازدیدها ، گام های حوزه بهداشت و درمان را مناسب دانست و گفت:پروژه های حوزه بهداشت و درمان در یکسال اخیر رشد قابل توجهی داشته است.
مهندس جهانگیری گفت:اجرای چندین پروژه بهداشتی و درمانی و توزیع عادلانه طرح های عمرانی این بخش در مناطق مختلف شهری ، گامی مهم برای برخورداری مطلوب از خدمات بهداشتی و درمانی است.
وی بیان کرد:طرح های در حال تکمیل بیمارستان نیز به کیفی تر شدن خدمات بهداشتی و درمانی کمک شایانی خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با تسریع در روند تکمیل این طرح ها شاهد بهره برداری سریعتر از آنها باشیم.
فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک هم گفت: ارتقا سطح کیفی خدمات حوزه بهداشت و درمان همواره از دغدغه های مسئولین در سطح کشور است.
دکتر حسنوند گفت: اجرای پروژه های متعدد در جای جای شهرستان نیز نشان دهنده اهتمام مسئولان شهرستان به این نیازهای مردمی است.
وی تاکید کرد: شتاب دادن به مراحل نهایی طرح ها ضرورت دارد.
دکتر سیما جمشیدی مدیر بهداشت و درمان اندیمشک هم گزارشی از روند پروژه های این مجموعه ارائه کرد.
کلینیک تخصصی بیمارستان، اورژانس،اتاق عمل، ام آر آی و بخش های مختلف بیمارستان مورد بازدید مسئولین ارشد شهرستان قرار گرفت.
گفتنی است 21 طرح درمانی در شهرستان با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی،مهندس جهانگیری فرماندار شهرستان اندیمشک و دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان افتتاح می شوند.
طرح های قابل افتتاح: 1- تخریب و ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مازو با قدمتی بالای40 سال
2-تخریب و ساخت دوباره مرکز خدمات جامع سلامت کوی لور با قدمتی بالای30 سال
3- احداث مرکزخدمات جامع سلامت شهری روستایی چمگلک
4- احداث آموزشگاه بهورزی شهرستان