عنوان : پیام تبریك مهندس توفیق عنافچه رییس مركز بهداشت اندیمشك به مناسبت فرا رسیدن روز بهورز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
 بِسْم الله الرحمن الرحيم
بهورزان جامعه نگرترین دانش آموختگان نظام سلامت هستند و ارائه خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی درمانی توسط بهورزان در جامعه روستایی از عوامل موثر در توسعه شاخصهای انسانی می باشد که موجب توسعه شاخصهای اجتماعی می شود.
این مراقبتهای اولیه سلامت شامل مراقبتهای اصلی و اساسی بوده که اکثریت افراد جامعه و گروههای هدف به آنها نیاز دارند، مراقبتهای اولیه سلامت عمدتا" بر محور پیشگیری استوار بوده که از طریق پیشگیری از بروز بیماریها و ناتوانی ها هم باعث ارتقاء سلامت شده و هم هزینه های سلامت را کاهش می دهند که بهورزان ارائه دهندگان این خدمات اولیه سلامت در خانه های بهداشت در مناطق روستایی می باشند.
لذا بر خود لازم دانسته فرا رسیدن دوازدهم شهریور روز بهورز را خدمت زحمتکش ترین و کارآمدترین نیروها در نظام سلامت کشور تبریک عرض نموده و برای بهورزان عزیز موفقیت و تندرستی را از درگاه خداوند متعال آرزومندم .
توفيق عنافچه معاون
بهداشت شبكه و رئيس مركز بهداشت شهرستان انديمشك