عنوان : پیام تبریك مدیر شبكه بهداشت ودرمان اندیمشك به مناسبت روز بهورز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر سیما جمشیدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان به مناسبت روز بهورز (12 شهریور ماه) پیامی تبریکی صادر کردند،متن پیام به شرح ذیل می باشد.
تبریک به پیشگامان سلامت " روز بهورز گرامی باد "
خدمت در حوزه بهداشت و درمان و تأمین سلامت مردم ، از نعمات عظیم خداوندی است و مسند خدمتگزاری به مردم ، توفیقی والاست . دوازدهم شهریور ماه به نام " روز بهورز" با هدف کمک رسانی هر چه بیشتر به بیماران روستایی نامگذاری شده است .
بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشور، نخستین محل دسترسی مردم به شمار می روند و نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ به عهده دارند.
بهورزان، نمونه بسيار مناسبي از فناوري كم هزينه، پرثمر و بهترين پیام‌آوران سلامت در کشورند که با تلاش مضاعف خود و با كمترين امكانات و با تلاش و فعاليت شبانه روزي، نقش مهمی در پیشگیری از بيماري‌ها و صیانت از سلامت مردم دارند.
اگر امروز شاهد ريشه كني بيماري‌هايي مانند فلج اطفال، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران و كاهش بيماري‌هاي واگير در كشور هستيم باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌، زیرا ارتقای‌ شاخص‌‌های‌ بهداشتی‌ کشور به ویژه در روستاها در گروی تلاش‌ و فعالیت‌ این‌ عزیزان‌ است‌.
اینجانب فرارسيدن 12 شهريور ، روز بهورز را خدمت شما بهورزان عزیز تبريك عرض نموده و از خدمات ارزنده تان در حوزه سلامت تقدير و تشكر مي نمايم. اميد است همواره در پناه حق ، موفق و مويد بوده و در وظایف خطیر و گسترده خویش بیش از پیش در جهت ارتقاء سلامت مردم کوشا و پویا باشید .
دکتر سیما جمشیدی
مدیریت شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک