عنوان : رئیس جدید فوریتهای پزشكی اندیمشك معرفی شد.
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک٬ آیین تکریم و معارفه رئیس جدید فوریت های پزشکی اندیمشک با حضور جمعی از مسئولان ستادی شبکه برگزار شد.
دکتر سیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک در این مراسم اظهار داشت: تأمین نیازهای حوزه بهداشت و درمان مطابق با نیازهای شهروندان، اولویت خدمت رسانی به شهروندان تعیین و گام های خوبی در این حوزه برداشته شده است.
وی افزود: توسعه بهداشت و درمانی اندیمشک، اولویت و خط مقدم خدمت رسانی به شهروندان بوده که با اجرای چندین طرح عمرانی و تأمین نیازهای حوزه بهداشت و درمان شاهد تحقق اهداف تعیین شده در کمترین زمان ممکن خواهیم بود.
دکتر جمشیدی عنوان کرد: اندیمشک علیرغم نیاز گسترده به خدمات حوزه بهداشت و درمان، دارای محرومیت های زیادی است که با پیگیری های صورت گرفته، شاهد رفع نیازهای مردم در این حوزه خواهیم بود.
در این مراسم محمود نداف به عنوان رئیس جدید فوریت های پزشکی اندیمشک تعیین و از زحمات رامین مختاری رئیس سابق تقدیر و تشکر به عمل آمد.