عنوان : پیام دكتر سیما جمشیدی، مدیر شبكه بهداشت و درمان اندیمشك به مناسبت فرارسیدن 1 شهریورماه، روز پزشك
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۱
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،دکتر سیما جمشیدی بهمناسبت 1 شهریور ماه روز پزشک پیام تبریکی صادر نمود متن پیام به شرح ذیل می باشد:
اول شهریور سالروز تولد پزشک شهیر و برجسته ایرانی، حکیم ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است.
این نامگذاری فرصت بسیار خوبی را برای معرفی بهتر ابعاد شخصیتی این فیلسوف و طبیب حاذق و نیز تبیین جایگاه و نقش ممتاز پزشک در جامعه و تجلیل از خدمات ارزشمند و تلاش‌های مقدس این قشر زحمتکش فراهم کرده است.
در فرهنگ متعالی اسلام، دانش پزشکی همسان علم دین و از شریف‌ترین علوم به شمار آمده و واژه طبیب به عنوان اسماء الهی، از منزلت و شرافت ویژه‌ای برخوردار است.
همچنین در آموزه‌های دینی یک پزشک کامل در کنار مهارت و تبحر حرفه‌ای، باید به عالی‌ترین صفات و ویژگی‌های اخلاقی مزین باشد که امیرالمؤمنین(ع) با اشاره به سه جنبه مهم آن می‌فرمایند یک پزشک واقعی کسی است که هم تقوای الهی را در شغل خود رعایت کند و هم دلسوز و مهربان به حال بیمار باشد و برای مداوای مریض خود تلاش فراوان کند.
 جامعه بشری در طول تاریخ هیچگاه از خدمات پزشکی بی‌نیاز نبوده و با وجود پیشرفت‌های شگرف جوامع انسانی در عرصه‌های مختلف، خدمات و مسئولیت جامعه پزشکی، همواره خدماتی ارزشمند و رسالتی سنگین بوده است.
 در کشور ما نیز حرفه پزشکی همواره از اهمیت و قداست خاصی برخوردار بوده و بار اصلی نظام سلامت به دوش فعالان این مجموعه است.
اینجانب فرا رسیدن «اول شهریور ماه و روز پزشک» را به همه پزشکان، پیراپزشکان و خانواده بزرگ پزشکی کشور و استان وشهرستان اندیمشک تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون و سرافرازی همه پزشکان در انجام رسالت حرفه‌ای و ارائه خدمات شایسته و مورد رضایت خلق و خالق را مسئلت می‌ نمایم.
دکتر سیما جمشیدی
مدیریت شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک