رو عنوان : دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : آزادگان هشت سال دفاع مقدس شایسته توجه و تقدیر بیشتر هستند
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، با حضور جمعی از آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس از آزادگان کارمند شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک تقدیر شد . دکترسیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان در این مراسم، اظهار داشت: صرف دفاع و حضور در جبهه‌های دفاع مقدس بیانگر بصیرت و شناخت والای رزمندگان از ارزش‌ها و منطق اسلامی و انقلابی ما در دوران‌های مختلف است .
وی افزود: رزمندگان با دوری از خانواده و حضور در جبهه‌های جنگ، معرفت و شهامت خود را به نحوی ممتاز بیان و به جهانیان اثبات کردند که این مقوله شایسته تقدیر فراوان است .
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک عنوان کرد: آزادگان دفاع مقدس هشت ساله شایسته توجه و تقدیر هستند و یاد آوری این روز عزیز، معرف گسترش ارزش‌های اسلامی و انقلابی جامعه است.
لازم به ذکراست در پایان این مراسم هدایایی به رسم یاد بود از طرف دکتر جمشیدی به این عزیزان اهداء گردید.