صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک ویزیت رایگان بیش از 500 نفر از بیماران در اندیمشك+تصاویر

• En
  • Ar
رو عنوان : دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : ویزیت رایگان بیش از 500 نفر از بیماران در اندیمشك+تصاویر
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکترسیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان و مسئول بسیج جامعه پزشکی در این خصوص بیان کرد: در این برنامه که به مدت 1روز و در درمانگاه امام جعفر صادق (ع) برگزار شد، مراجعه‌کنندگان مورد معاینه قرار گرفتند.
وی افزود: در این طرح مراجعه‌کنندگان در صورت تشخیص بیماری برای ادامه درمان به پزشک متخصص مورد نیاز معرفی شدند.
 دکتر جمشیدی خاطرنشان کرد: جامعه بسیج پزشکی شهرستان تاکنون اقدامات مختلفی را در حوزه امداد رسانی، سلامت و اجرای طرح‌های خدمات‌ رسانی در سطح شهر و روستاهای این شهرستان انجام داده است.
 مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک هدف از اجرای این طرح در شهرستان را تامین سلامت جسمانی همشهریان عنوان کرد.
دکتر جمشیدی اظهار کرد: اقدامات خوبی با اجرای طرح تحول نظام سلامت در بخش بهداشت و درمان این شهرستان صورت گرفته و بسیاری از نیازهای ضروری مردم در این زمینه مرتفع شده است.