عنوان : نخستین مركز گذری كاهش آسیب (D.I.C) اندیمشك افتتاح شد.
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، مرکز گذری(کاهش آسیب اندیمشک) در منطقه کوی شهدا تحت پوشش مرکز بهداشت با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح گردید. دکتر سیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان با اعلام این خبر و ضمن خیر مقدم به مدعوین هدف از راه اندازی این مرکز را کاهش آسیب و سامان دهی معتادین خیابانی دارای رفتارهای پرخطر ذکر کردند و افزودند : کادر این مرکز متشکل از یک پزشک به عنوان مسئول فنی، یک نفر کارشناس ارشد روانشناسی و یک پرستار جهت ارائه خدمات در داخل مرکز و همچنین تیم های سیار جهت ارائه خدمت در مناطق پرخطر می باشد.
دکتر جمشیدی افزود : در این مرکز ارائه وسایل کاهش آسیب ( سرنگ، سرسوزن،پدالکلی، وسایل بهداشتی، و ....)،پذیرایی میان وعده ، خدمات مشاوره روانشناسی و کلاسهای آموزشی و درمان نگهدارنده با متادون جهت مدد جویان دارای رفتارهای پرخطر انجام می شود.
در ادامه برنامه افتتاحیه آقای دواساز مدیر گروه سلامت روانی و اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیاناتی اهمیت مراکز DIC و کمک به مددجویان را بیان نمودند.