عنوان : بازدید استانی از مركز بهداشت اندیمشك
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر ضیغمی معاونت فنی مرکز بهداشت استان خوزستان در حاشیه بازدید از مراکز درمانی شهرستان اندیمشک افزود:در تیم های سلامت به تعداد جمعیت مادران باردار ، ماما مشغول خدمت هستند.
وی راه اندازی پایگاههای سلامت در حاشیه شهرها زا از مهمترین اولویت های در حال پیگیری و اقدام عنوان کرد و افزود:ارتقای شاخص های مراقبت های اولیه سلامت روستاییان و عشایر و مراقبت های اولیه سلامت در حاشیه شهرها، ارتقا سواد سلامتی جامعه با محوریت خود مراقبتی و توانمندسازی مردم از دستاوردهای مهم حوزه بهداشت هستند.
وی گفت:شهرستان اندیمشک نیز در این راستا پیشرو بوده و در مناطق حاشیه ای با راه اندازی تیم های سلامت و ارائه خدمات درمانی با شاخص های کامل مشغول خدمت است.
دکتر ضیغمی در بازدید از مراکز درمانی شهرستان اندیمشک مسائل و مشکلات این حوزه را مورد بررسی قرار داد.
دکترسیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان و مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت شهرستان اندیمشک در این بازدید گزارشی از نیازها و مشکلات این شهرستان ارائه داد.