عنوان : بازدید مسئول بهداشت حرفه ای مركز بهداشت شهرستان از كارگاههای تحت پوشش
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۴
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان انیمشک ، مسول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت اندیمشک در بازدید از کارگا های شهرستان با تاکید بر انجام بازدید های بهداشت حرفه ای از کارگاهها، گفت: کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای موظف هستند از تمام کارگاههای زیر 20 نفر و بالای 500 نفر بازدید کنند.
مهندس صالحفر افزود : اجرای طرح تشدید بازرسی از تمام کارگاهها ، نظارت بر فعالیت مراکز تخصصی طب کار و شرکت های ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفه ای و توجه به انجام معاینات سلامت شغلی تمام شاغلان و توجه به برنامه اعتبار بخشی بهداشت حرفه ای در بیمارستانها را از جمله وظایف و اقداماتی عنوان کرد که مسوولان و کارشناسان حوزه بهداشت حرفه ای در نیمه نخست امسال باید انجام دهند.
مسئول بهداشت حرفه ای شهرستان در پایان خاطرنشان کرد: بهداشت حرفه ای علم و هنر پیشگیری از بیماری ها و حوادث ناشی از کار و ارتقای سطح سلامتی افراد شاغل از طریق کنترل عوامل زیان آور محیط کار است.