عنوان : برگزاری كمیته اطلاع رسانی طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در مركز بهداشت اندیمشك
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک این جلسه با حضور مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
 مهندس عنافچه به راهکارهای جذب افراد به پایگاه های سلامت اشاره کرد و افزود تبلیغ برای افزایش پوشش خدمات از طریق مدارس و جلب توجه مراقبین سلامت و سرپرستان به نظام پرداخت بر اساس پوشش خدمات ابزاری بسیار موثر و کلیدی است که می توان از آن استفاده نمود .
بنفشه یعقوبی مسوول آموزش در گزارشی از اقدامات انجام شده در کمیته اطلاع رسانی را ارائه نمود.
در ادامه این جلسه برنامه نیازسنجی تشریح شد و تحلیل شاخص های برنامه خودمراقبتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه، کارشناسان مسوول، کارشناسان آموزش مرکز بهداشت ،مسئولین ستادی مرکز بهداشت و مسوول روابط عمومی شبکه حضور داشتند و درمورد مصوبات به بحث و تبادل نظر پرداختند.