عنوان : جلسه شورای بهورزی مركز بهداشت اندیمشك برگزار گردید.
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۳
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، جلسه شورای بهورزی مرکز بهداشت شهرستان اندیمشک با حضور رییس مرکز بهداشت ، اعضای شورای بهورزی و جمعی از مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت تشکیل شد .
مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت شهرستان در این جلسه با اشاره به عملکرد شورای بهورزی ازاین شورا خواست تا ضمن ارتباط مستمر با ستاد شهرستان بر اساس یک برنامه منظم و منسجم عمل نمایند.
ایشان اعضای شورای بهورزی را رابط بین ستاد شهرستان و بهورزان عنوان کرد و افزود : این اعضاء ، ضمن پیگیری برای حل مشکلات بهورزان بعنوان بازوی سیستم برای اجرای هر چه بهتر شدن برنامه ها در سیستم بهداشتی محسوب می شوند.
وی در این جلسه ضمن تشکر از تلاش های اعضاء این شورا با بیان اینکه که رابط میان مدیریت و دیگر بهورزان باشند و مطالبات معقول را پیگیری نمایند ؛ گفت: از درخواستهای منطقی در حد توان و امکانات سیستم استقبال می شود.
لازم به ذکر است در ادامه این جلسه رییس مرکز بهداشت و اعضاء شورای در خصوص مسائل و مشکلات بهورزان به بحث وتبادل نظر پرداختند..