رو عنوان : در جلسه شورای اداری شهرستان اندیمشک ؛
عنوان : دكتر سیما جمشیدی مدیر شبكه بهداشت ودرمان بعنوان یكی از مدیران برتر شهرستان اندیمشك انتخاب شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

آخرین جلسه شورای اداری سال 95 در شهرستان اندیمشک برگزار شد و مديران برتر اين شهرستان معرفي شدند .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشست ودرمان اندیمشک ، در آخرین جلسه شورای اداری شهرستان اندیمشک در سال 1395 که با حضور دکتر فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک ، مهندس جهانگیری فرماندار اندیمشک  و سایر مسؤولان این شهرستان برگزار شد، مدیران نمونه میبد انتخاب شد .

در این مراسم دکتر سیما جمشیدی ، مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک  به عنوان یکی از مدیران برتر شهرستان انتخاب شد و از خدمات وی تجلیل شد .

دکتر جمشیدی مدت یک سال است که مسؤولیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک را بر عهده دارد .

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک این موفقیت را به دکتر جمشیدی مدیر توانمند و تلاشگر و همه پرسنل شبکه بهداشت ودرمان و جامعه پزشکی تبریک عرض مینماید