رو عنوان : دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : شش پایگاه اورژانس نوروزی در اندیمشك در حالت آماده باش هستند
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،دکترسیما جمشیدی با اعلام خبر استقرار یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ایستگاه سلامت در مقبره شهدای گمنام شهرستان افزود : ایستگاه های سلامت و پایگاههای اورژانس تا پایان تعطیلات نوروز فعال هستند .
وی افزود:نیروهای اورژانس شهرستان اندیمشک شبانه روز در ایام نوروز به مسافران و کاروان های راهیان نور خدمات رسانی می کنند و توصیه های بهداشتی نیز به مسافران ارایه می کنند .
دکترجمشیدی با بیان اینکه امکانات بهداشتی و درمانی اندیمشک در ایام تعطیلات نوروز آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی می باشند گفت:پزشکان کشیک،داروخانه ها و بیمارستان امام علی (ع) و مراکز درمانی نیز به همین منظور همراه با تجهیزات و تیم های پزشکی آماده سازی شده اند .
استان خوزستان در ایام نوروز میزبان صدها هزار نفر مسافر و کاروان راهیان نور می باشد .
پیش بینی می شود بیش از دو میلیون مسافر نوروزی از اواخراسفند ماه 94 تا پایان فروردین 95 از طریق اندیمشک وارد استان خوزستان شوند .