رو عنوان : مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت اندیمشک :
عنوان : طرح بسیج سلامت نوروزی در اندیمشك آغاز در حال اجراء میباشد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،مهندس عنافچه  رییس مرکز بهداشت اندیمشک با بیان اینکه این طرح برای هر ساله در اندیمشک  اجرا می شود افزود:طرح بسیج سلامت نوروزی از سوی بهداشت محیط اندیمشک و با همکاری شهرداری،راهنمایی و رانندگی،نیروی انتظامی،اتاق اصناف،دامپزشکی ،صنعت ،معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و دادگستری اندیمشک برگزار می شود
وی اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ،اماکن عمومی، مراکز تفریحی ، زیارتی ، بقاع متبرکه ، پارک ها ، جایگاه های عرضه سوخت ،محل اسکان مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور مورد بازرسی قرار می گیرند .
رییس مرکز بهداشت اندیمشک ضمن تاکید بر برخورد با تخلفات بهداشتی و معرفی متخلفان به مراجع قضایی افزود:در این طرح کارشناسان بهداشت محیط ضمن بازدید از مراکز اعلام شده موارد بهداشتی را کنترل کرده و از مواد غذایی عرضه شده در بازار از جمله مواد لبنی را کنترل می کنند .
وی با معرفی سامانه 190 برای دریافت پیشنهادات و شکایت های بهداشتی شهروندان از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه مشکل بهداشتی مراتب را از طریق این سامانه گزارش دهند .
لازم به ذکر است که شهرستان اندیمشک سالانه در ایام تعطیلات نوروز میزبان مسافران نوروزی و راهیان نور از سراسر کشور می باشد