رو عنوان : دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : معدوم سازی 1500كیلو مواد غذایی فاسد در اندیمشك
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، مدیر شبکه بهداشت ودرمان  اظهار کرد: به دنبال انجام بازدیدها و بازرسی‌های مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت اندیمشک 1500کیلو مواد غذایی فاسد تاریخ مصرف گذشته از فروشندگان مواد غذایی از اول اسفند 95 الی 20اسفند 95 کشف و معدوم شد .

وی افزود: در راستای ارتقای سلامت جامعه  و با نزدیک شدن به ایام نوروز و ورود مهمانان نوروزی و کاروانهای راهیان نور  و همچنین از آنجایی که موضوع مواد غذایی با سلامت همه شهروندان ارتباط مستقیم دارد این بازرسی‌ها بیشتر خواهد شد.

دکتر جمشیدی همچنین در مورد مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته که سلامت همه مردم  را مورد تهدید قرار می‌دهد، تصریح کرد: شهروندان ، مسافران نوروزی و کاروانهای راهیان نور باید در هنگام خرید به تاریخ مصرف کالا و همچنین برچسب تاریخ تولید و تاریخ انقضا محصول توجه جدی داشته باشند.

وی بیان کرد:با واحدهای عرضه و تولید مواد غذایی غیر استاندارد و تاریخ مصرف گذشته به شدت برخورد می شود .

دکتر جمشیدی در پایان عنوان کرد: از هم وطنان عزیز درخواست می‌شود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه‌های بهداشتی موارد را با شماره تلفن 42691233 مرکز بهداشت این شهرستان و شماره تلفن 190 وزارت بهداشت  اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن توسط بازرسان این مرکز مورد بررسی قرار گیرد .