عنوان : هشدارهای درباره چهارشنبه سوری
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک  در این‌باره گفت: پیشگیری از حوادث تلخی مانند حوادث چهارشنبه سوری، مستلزم ارتقای فرهنگ ایمنی است .

دکتر سیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک  ضمن اشاره به مخاطرات مراسم چهارشنبه آخر سال، به والدین توصیه کرد که فرزندان خود را تنها نگذارند
وی افزود: بسیاری از والدین، بدون آگاه سازی و آموزش مناسب فرزندان‌شان، سعی می‌کنند با توسل به زور و اجبار، آنها را از کاری منع یا به کاری ترغیب کنند اما، این شیوه معمولا با شکست همراه است .
دکتر جمشیدی ادامه داد: آگاه‌سازی و آموزش نوجوانان و جوانان ضرورت دارد و در روند این آگاه‌سازی باید به شخصیت آنها احترام گذاشت و از جریحه‌دار کردن غرورشان پرهیز کرد. راه ایمنی از آموزش می‌گذرد و پیش شرط آموزش، آگاهی است. آگاهی از خطرهای چهارشنبه سوری و شیوه مقابله با این خطرها احتمال بروز حوادث تلخ را در آخرین ماه سال کاهش خواهد داد .

به امید چهارشنبه سوری بدون خطر و بدون حاشیه وشروع سالی نو با سلامت و شادابی خود و خانواده هایمان