رو عنوان : دکتر خدادادی قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
عنوان : پایگاه امداد و نجات ریلی در اندیمشك راه اندازی می شود
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، دکتر علی خدادادی قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی چندی شاپوراهواز در نشست شورای عمران اندیمشک با حضور استاندار و جمعی از مدیران ارشد استان خوزستان افزود : با وجود خطوط ریلی و حمل و نقل ریلی مسافر از طریق اندیمشک ، راه اندازی پایگاه امداد و نجات ریلی در این شهرستان ضروری است.
وی اظهار کرد : 2 طرح مهم مرکز جامع آموزش مدیریت بحران و پایگاه امداد و نجات ریلی اندیمشک نهایی شده است.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت :  اندیمشک با پتانسیل ویژه ای که دارد می تواند به قطب درمانی در استان تبدیل شود.
خدادادی گفت : کارهای خوبی برای آموزش طرح خادم و دادرس در اندیمشک اجرا شده و یکی از افتخارات جمعیت هلال احمر اندیمشک و کشور کسب مقام سوم در دادرس توسط داوطلبان اندیمشک بوده است.
وی همچنین به تشریح دستاوردهای اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان خوزستان پرداخت و گفت : با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اعتبارات خوبی به این طرح تخصیص داده شد که رضایت عمومی را در زمینه بهداشت و درمان به دنبال داشته است.