عنوان : مسابقه شماره 14، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید
 ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
منبع خبر : روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را پیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سئوال:  کدام گزینه در چگونگی کاهش مصرف نمک،  شکر و روغن صحیح می باشد؟

1- به غذاي كودك زير يكسال نمك اضافه نكنيم تا ذائقه او به غذاهاي شور عادت نكند.
2- مصرف نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی را کم کرده و به جای آن آب، دوغ کم نمک و آب میوه های تازه بنوشید.
3-  روغن مواد غذایی سرخ شده را با گذاشتن در صافی و کمی فشار دادن ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز از آن جدا نماییم.
4- همه موارد

لطفا گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426 پیامک نمائید. به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال جواب مسابقه تا 2 بهمن ماه 94

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir و یا به شماره 218 نشریه جندی شاپور مراجعه کنند.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر